Tuesday, September 27, 2011

Kejohanan Pencak Silat Antarabangsa piala TPM 2011

Alhamdulillah.. 20 hb baru2 ini telah berakhir kejohanan pencak silat yang berlansung di Time Square selama 5 hari... aku yang mewakili team MALAYSIA berjaya menyumbangkan pingat emas kepada negara dalam kategori Regu Putra...(^^)v .. pada kejohanan tersebut team malaysia berjaya mengumpul 12 emas, 6 perak dan 3 gangsa.. alhamdulillah dan tahniah diucapkan kepada rakan sepasukan... bagi aku kemenangan ni berkat doa para penyokong malaysia, family, coach2 kami serta kawan2.. kat bawah ni adalah senarai nama pemenang pingat emas semasa kejohanan tersebut... nak bace lebih lanjut sila klik sini..

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/298814_283800644963648_100000011447185_1252445_1651433380_n.jpg
saat kami dikalungkan pingat..:)

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/316626_2460462594574_1342462215_32906471_1860680336_n.jpg
barisan pesilat Malaysia dan UTHM

banyak sgt pengalaman dan kenangan aku dpt semasa bersama pasukan malaysia dan pasukan UTHM sewaktu menjalani latihan pusat dan sepanjang pertandingan..

pergh.!! baru bape hari... dah rindu nak training pg, jogging, main futsal, pgi gym, gelak2... semoga kita berjumpa lagi..hehe... insyaallah...


p/s:ada membe aku ckp aku msk tv n kt opis skrg aku ngah femes sbb men silat..haha. motif sgt..hee~~~

*dah boring bersilat, bermain futsal dan badminton??!!