Thursday, August 18, 2011

the selection...

hari ni sekali lg aku mula menaip kt blog yg rsenya dah usang sbb dh lama x post something...
masa berlalu dengan pantas..sehinggakan aku tak sedar yang kita dah hampir ke penghujung ramadhan... :) antara happy nak raya...*sebab blk kg... n sedeh nk tinggal bln puasa ni...huhu..
lupa nak gtau...
weekend yang lepas adalah weekend plg azab bg aku... sebab g selection silat utk mewakili Malaysia... hehe... yg azab ny sebab training pengenalan pn dh rse mcm hard gile.. *alasan sbb aku x fit
tp... yang pasti time puasa siang hari pn training...pergh~~ azab je... sampai blk je... tgk je botol air... x leh minum.. mmg memerlukan keazaman yg tinggi... untuk latihan pengenalan pertama... team mate aku siap muntah n kram lg... haha.. kira aku ni antara yg srvive sbb still oke... tp bila dah masuk hr ketiga.. smua dh x than.. masing2 dah jln terkangkang... kcuali budak2 mesia yg mmg dh training sblm ni... x heran r diorg... tp bila g sana mcm rendah dri ckit... sbb yg select tu kbanyakn org yg dah penah wkil mesia.. aku rse cam budk2 cikai je kt stu pape pn.. kenangan training hard bln puasa ni mmg x leh blah~~ x mo dah.. tobat!! klau nk tau hari ni baru hilang sakit2 otot aku... adeh~~
p/s:actually x tau lg trpilih tk... next week bru dpt tau...hrp dpt... tp keja plk cane.. sbb kena msk latihan pusat 3 minggu... ikut lah cane...(=_=)''... semoga dipermudahkan...aamiiin...