Sunday, July 10, 2011

walking2 kt pantai...

5 hari x blogging rse mcm x kena... smua ni sebab x de mood lansung disebabkan beberapa faktor persekitaran ni..haha..oke... last 4 days aku n my sist kluar jejalan kt pantai irama bachok... sempat la snap2 kt sana...
actually g sana tu sebab aku nak test aku nyer driver kreta.. maklumlah...tangan ni x cekap lg pegang stereng kreta tu..huhu... seperti biasa, pada hari kerja.. pantai ni agak lengan ckit... dpt makan kelapa sebiji n jalan sensorang smbil tangkap gmbo.. sadis habis... hehe,,, kt bawah ni ad snap gmbr g sana...(^^)v

Wednesday, July 6, 2011

Lomo photo..


klik sini untuk gambar seterusnya..

Around my house.


klik sini untuk gambar seterusnya..

Friday, July 1, 2011

Hambamu(imam muda) - mawi feat akhil hayy

Layan lagu imam muda musim ke2 yang lebih mantap. Nyanyian oleh mawi dan ustaz akhil hayy



OWh ho..
Mawi:
Ke arah satu perjalanan
Dalam sebuah kehidupan
Demi untuk mengecapi
Hasrat murni di dalam hati

Usaha dengan doa itu,
Masanya akan tiba
Dengan restu Illahi
Kelak pasti akan ditemui

C/O (dua-dua)
Suluhkan cahaya hati di terang
Tunjukkan jalan
Seandainnya hilang
Tegakkan perjalanan
Yang bakal ditempuh

Tegakkan semangat bila runtuh,
Setibanya disisimu ku berserah,
Terimalah aku
Hamba mu Allah

Owh ho owh ho
Hambamu Allah.....

Mawi

Sekiranya takdir menguji
Cekalkan hasrat dihati
Semoga kesusahan bisa
Mengajar erti terus azam

Akhil Hayy

Usaha dengan doa itu,
Masanya akan tiba
Dengan restu Illahi
Kelak pasti akan ditemui

Suluhkan cahaya hati di terang
Tunjukkan jalan
Seandainnya hilang
Tegakkan perjalanan
Yang bakal ditempuh

Tegakkan semangat bila runtuh,
Setibanya disisimu ku berserah,
Terimalah aku
Hamba mu Allah

Kalau nak download lagunya disini