Monday, June 13, 2011

pengisian semalam..

semalam adalah hari rehat sedunia bagi aku sebab x de training.. yang bes semalam adalah dapat bangun dengan lambat sekali.. *gile bruk perangai

mana tak nya hari2 bangun pagi kena pgi jogging kt stadium..tak ke meluat aku...
oke..for the whole day aku layan 4 muvie termasuk 2 series..

muvie first adalah Insidious
http://3.bp.blogspot.com/-CmVsI_lA06Q/TWhyGmDatyI/AAAAAAAAABY/Ja7jlmcmYpM/s1600/Insidious%2BFilm%2BPoster.jpg
muvie ni memang bagus untuk dilayan kerana membuatkan kekadang aku terasa ada orang kt belakang aku,seram gak klau sensorang... cite ni best dan jalan cite mudah difahami x macam setengah2 cite melayu...

time lunch aku stop jap layan series glee...
http://mheij.files.wordpress.com/2010/09/the-glee-season-2.jpg
bagi menceriakan minda yg seram di pagi hari..haha

next movies is Red Riding Hood
http://hd-movie-wallpapers.info/img/1301251413-Red-Riding-Hood-03.jpg
cite ni sama je mcm cite little red riding hood.. cuma yg ni version dewasa.. so ada la pakwe si red riding hood ni... jalan citer best dan ending pn best.. so layan...

niat untuk menyambung cite lain terbantut seketika apabila my silat mate mempelawa aku berjogging campus...

after 45 minit.. aku terus melayan citer seterusnya... Paul
http://www.onlinemovieshut.com/wp-content/uploads/2011/01/paul-movie.jpg
cite ni macam cite alien yg laen...such as koi mil gaya sebab alien tersebut friendly and memiliki kuasa tersendiri... dan yang plg penting cite ni cite lawaks.. bukan seriuss...

then... setelah selesai mengopy dari en.senpai.. aku terus melayan maharaja lawak episod 11
http://azizankadir.com/wp-content/uploads/2011/05/Maharaja-Lawak.jpg
komen untuk minggu ni.. Jozan and Sepah... the best...
kepada yang laen.. HANCUR... sila usaha lagi..

and lastly... sebelum tido..aku sempat lg melayan Beastly
http://1.bp.blogspot.com/_LtJlllrcpmY/TFoisOhoX1I/AAAAAAAAAE0/vvbeiLBcyAw/s1600/beastly.jpg
muvie ni agak slow ckit.. mana taknya..kesah centa...
tp pada pendapat aku cite ni best..hehe~~

p/s: ni kalau pgi cinema..mmg pokai aku...nseb baek leh download...