Friday, April 22, 2011

sape pelakon lelaki feveret ko??

kenapa aku tnya ni...?
mmm bru je td aku terkeluar jawapan...
kalau nak tau.. dia adalah mr. Remy Ishak...
http://mybloghub.my/wp-content/uploads/reviewfilemcun.jpg
korang nak tau tak kenapa aku minat dia..
oh.. pembetulan..bukan 'minat'
tp sokong je lah...haha

dulu semasa brlakon dlam drama nur kasih aku x de r sokong sgt dia neh..
yg aku tau...dulu dia berlakon cite gay...
aiiye~~
then..

aku start jd penyokong dia lepas jmpa en remy kt ABP..
nak tau kenapa?????
hehe.. sebab kulit dia sama ngn aku...=))
haha...

bukan ape..
aku tgk.. kalau2 artis2 lelaki kt mesia ni..
hari2 makin menjambu...
msti nak kena putih... so mana nak letak lelaki mcm kitorg neh..hahaha...
atleast ada si remy ni back up.. lelaki mcm kitorg ni...
pn jadilah...

that's why aku sokong dia...

p/s:ntah kenapa bila aku tgk remy ishak terasa mcm aku tgk diri sndiri...haha...
*oke fine...aku perasan gile~~~