Wednesday, April 6, 2011

live-Anugerah bintang popular~~

last sunday mmg x sangka pergi Genting untuk tgk ABPBH live dari Arena of Stars..
mmg best.. byk beza dari tgk kt dalam TV... thanks to abg Jai.. sbb ajak g tgk.. actually dia dpt 5 tiket free... aku antara yg terpilih ikut dia..hehe~~


first of all...aku memang puas hati gila dapat juma Lisa Surihani.. hehe~~(v_v)

pape pn paling besh bila usop wilcha to masuk... semua orang sorak...
pada pendapat aku.. watak usop mmg berkesan dlam Hantu Kak Limah Balik Rumah...

persembahan n pentas mmg grand habis... dan pengacara malam tu Kak Engku, syarifah, dan zizan menghilangkan keboringan sepanjang anugerah tersebut...

antara artis yang paling ramai peminat kat sana adalah Lisa Surihani, siti nurhaliza, sam, usop wilcha, n zizan,,,i mean,.. plg kuat sorakan~~
saat paling best sepanjang anugerah tu ketika nak mengumumkan anugerah bintang paling popular.. yang diumumkan oleh Usop Wilcha... satu arena gelak sakan tgk gelagat dia dan johan..
sambil nyanyi sole2~~~
n paling kuat sorakan bila si usop wilcha ckap"siapa setuju usop baca anugerah ni sila angkat tangan macam ni..." time tu hampir satu dewan angkat tangan sambil melambai2... gila lawak time tu... memang famous habis trademark si ucop ni...

n last skali persembahan penutup oleh Siti Nurhaliza yang paling ditunggu2 apabila siti menggabungkan lagunya dengan lagu korean Nobody mmg menggamit sorakan satu arena..
pehh~~ mmg best tgk siti menari lagu nobody~~hehe~~
overall.. mmg best r ABP tahun ni... kt bawah ni gmbr2 artis yg sempat di snap swaktu diorg baru nak masuk arena of stars~~~























p/s:kenangan indah ngn lisa...rahsia... wink~~=)