Saturday, April 30, 2011

design mendesign...

ari ni aku berdesign dr pagi ke petang untuk menyiapkan ka kahwin... semua gara2 adik aku call td.. sruh designkan kad jemputan kahwin dia sebab majlis dah dekat...sebenarnya aku volunteer nak designkan kad tu sebab nak memenuhi portfolio aku as a designer..hehe... walaupun still tak siap projek akhir ni.. aku buat jgk.. sebab dia my sist. kalau orang laen.. bye2 ler..haha.. kecuali ada income so aku pertimbangkan...($_$)

ni lah design depan kad tu... first time kot buat kad jemputan kahwin...

cantikkan... (^^)v..