Tuesday, March 8, 2011

Tesis oo~~ tesis...

sepangjang hujung minggu lepas actually aku dalam keresahan...
sebab Tesis yang aku pinjam 2 biji kat Library Fakulti tetiba hilang...


aku memang tak ingat lansung kat mana aku letak benda alah ni...

kedai fotostat dan print kat Kolej Pendeta zaba-takde
cafe kolej dato' onn- takde
bilik kuliah-takde
bilik-takde

isnin pagi aku bangun awal2 g fakulti..
buat expression muka seposen kt akak Library tu..
gtau tesis yg aku pinjam hilang..
ape lg aku disoal jawab kt situ...
last2 akak tu gtau tesis aku dh ada org hantarkan sebab ada budak jumpa kt bilik kuliah
fuuuhh!!! lega habis~~~
tp lepas tu aku terpaksa dengar akak tu ceramah ckit...
tp nasib yang agak baik..sebab akak Library tu lawa... so smbil dengar dia ceramah..
hampir meleleh air liur aku tgk dia... hahaha...

katanya nasib nasib baik tesis ni milik fakulti.. kalau pinjam dengan library UKM (PTSL) tak pasal2 aku kena gantung pelajaran...gara2 tesis hilang..

memang syukur habis r pg tu...

then pg ni.. sekali lagi aku tinggal file plastik aku yang ada barang2 penting kat lab,,,
nasib yang agak baik jgk.. ajie dengan baik hatinya tolong ambilkan...

huhu..ape lah nasib aku ni..asyek tertinggal barang je...

p/s:pesanan buat student ukm.. jaga btul2 tesis yg korg pnjam~~