Thursday, March 17, 2011

Perempuan nak jadi Itik

hi.. assalamualaikumm...
korang perasan tak, sekarang ni ramai sangat perempuan nak jadi ITIK???
tak paham????
oke aku xplain.. mereka adalah girl2 yang suke bergambar dengan mulut muncung itik...
tambah-tambah lagi sekarang tengah musim final sem...
banyak sangat dinner2 yang kolej buat kan...
aku yang actually nak tengok gambar2 cun aweks ni jadi hilang mood tetiba bila tgk perempuan bergambar itik ini...
bagi perempuan camni...korang bajet korang tu cumil sangat buat mulut mcm tu??
insaf lah kamu wahai gadis~~ ambil lah gambar secara normal kembali.. jangan ingat ada lelaki tergoda dengan mulut macam tu..


ni pn spesies yang sama..

p/s: LEGA HABIS BEB!! DAH LAMA AKU PENDAM BENDA NI~~~