Wednesday, March 9, 2011

nak menipu pun agak2 lah~~


macam biase..bila bangun pagi2 aku akan bukak dulu email...
spam mmg tiap hari akan penuh dengan penipuan2 yang very annoying me..
tp yang paling tak boleh blah ada 1 spam email ni kononnya dari Chevrolet Cars UK
ucap selamat hari raya~~
nak menipu pn agak2 lah.. raya dah berlalu beberapa bulan lepas tp still ada email mengucapkan tahniah sebab menang duit sempena hari raya,,, bongek ke ape~~