Wednesday, February 2, 2011

shopping2~~~

kenapa tajuk aku shoppping~~ ??
adeh..
padahal aku just beli 1 seluar je,,oke.. window shopping jep..
last 2 day aku ke rantau panjang semua sebab niat nak cari jaket baru...tp... semuanya x menepati taste aku..huhu...aku pulang dengan tangan kosong tanpa membeli pape..sbb mood hilang x jumpa jacket.. walaupun banyak baju n jersey lawa lagi murah...


semalam aku gi wakaf che yeh..@ uptown kt kelantan ni..Wakaf Che Yeh, Kota Bharu, Malaysia
pun nak cari jacket jugak... tak jumpa jugak.. last2... aku dh give up..
aku beli sluar Levi's sehelai.. balik dgn hati yg hampa...
mana nak cari jacket yg menepati taste aku neh~~ adei~~

takpe..cari lagi ya..jgn give up...

p/s: mlm ni jejalan lagi...