Saturday, January 22, 2011

.The 25 Radom HABIT About asaktor.

untuk segmen kali ni aku telah di tag oleh Mr. Mozuba ... mmm...oleh itu..adalah perlu untuk aku buat balik ape semua habit ttg aku..
actually habit ni telah ditapis beberapa kali bg menjaga privasi aku..hehe...
bila tgk 25 tu...teerkezot ..MSN Onion Emoticon Set dan sgt lah berat aku nk buat segmen ni.. bg nak menghargai Mr. Mozuba sbb tag aku utk segmen nih... aku wat jgk... lg pun bukan selalu aku di tag ni jarang2 sekali lak tu...
terima kasih sekali lagi...Onion Icons

oke...
tarik nafas dalam2...
go!!!

1.aku suka tido.. sesuatu yang normal sbb aku bkn species hantu..
2. bg aku fb tu hanya utk dapatkan maklumat je.. dan sangat menyampah dengan sesapa yang suka post ntah pape kt dalam fb... tettt~~~
3.sangat take care psl body..tp x taf pon..haha...
4. suka berangan.Onion Icons
5. gila blogging..termasuk baca, tulis n komen...
6. minat design2 guna photoshop... tp heran kenapa x amek multimedia...hhuhu...
7. aku x de aweks.. GF ramai ler...sape nk ngurat silakan...MOTIF~~
8. seorang pemalu tp xtau malu bila ngn membe..haha..
9. seorang yang pendiam bila baru kenal..tp klau ngn membe semuanya terbalek...
10. suka warna hijau..tp tak minat pakai warna tu... nonononnonono~~~
11. kekadang tercontrol bila dpan aweks...Onion Emoticon Set
12. gila glamor tp x menunjuk..
13. saya anak emak.
14. susah nak marah...tp kalau dh marah sgt susah nak oke..adeh~~~Onion IconsOnion Icons
15. pandai menari, n bersilat~~dan segan nak nyanyi depan membe n family..Onion Icons walaupun suara aku sedap..(aku dh mula perasan..)Onion Emoticons
16. selalu terkantoi buat ni...Onion Icons
17. suka dengan ayam percik buatan mak...
18. high taste pada... tettttt~~
19. mudah kesian...MSN Onion Icons
20. dalam hati ada taman...
21. x suka bergayut..
22. jeles bila tgk org couple.. padahal kita yg x nak...haha.. itu semua dunia~~cpt2 kawen ye,,
23. brangan nk pergi merantau jauh...tp x nak jauh ngn family... boleh ke???
24. x suka warna merah..tp suka pakai warna tu...adeh~~
25. suka dok dalam hutan dari dok tepi pantai..hehe....


fuhh~~~~
akhirnya..habis jgk...
senak otak aku..malas nak tag yg laen...

tq. Mozuba sbb mengisi masa yang x brapa lapang ni dgn segmen ni..hehe...