Thursday, January 27, 2011

ceriakan harimu dengan...

yeyeah~~

wuyyoo!!

yo.. man..

muka layan..

surrender now!!











p/s: pape pn mmg kretif hotak dorg yg snap pic. ni...haha

Saturday, January 22, 2011

3 soklan yang taf...

renungkan sejenak...~~

.The 25 Radom HABIT About asaktor.

untuk segmen kali ni aku telah di tag oleh Mr. Mozuba ... mmm...oleh itu..adalah perlu untuk aku buat balik ape semua habit ttg aku..
actually habit ni telah ditapis beberapa kali bg menjaga privasi aku..hehe...
bila tgk 25 tu...teerkezot ..MSN Onion Emoticon Set dan sgt lah berat aku nk buat segmen ni.. bg nak menghargai Mr. Mozuba sbb tag aku utk segmen nih... aku wat jgk... lg pun bukan selalu aku di tag ni jarang2 sekali lak tu...
terima kasih sekali lagi...Onion Icons

oke...
tarik nafas dalam2...
go!!!

1.aku suka tido.. sesuatu yang normal sbb aku bkn species hantu..
2. bg aku fb tu hanya utk dapatkan maklumat je.. dan sangat menyampah dengan sesapa yang suka post ntah pape kt dalam fb... tettt~~~
3.sangat take care psl body..tp x taf pon..haha...
4. suka berangan.Onion Icons
5. gila blogging..termasuk baca, tulis n komen...
6. minat design2 guna photoshop... tp heran kenapa x amek multimedia...hhuhu...
7. aku x de aweks.. GF ramai ler...sape nk ngurat silakan...MOTIF~~
8. seorang pemalu tp xtau malu bila ngn membe..haha..
9. seorang yang pendiam bila baru kenal..tp klau ngn membe semuanya terbalek...
10. suka warna hijau..tp tak minat pakai warna tu... nonononnonono~~~
11. kekadang tercontrol bila dpan aweks...Onion Emoticon Set
12. gila glamor tp x menunjuk..
13. saya anak emak.
14. susah nak marah...tp kalau dh marah sgt susah nak oke..adeh~~~Onion IconsOnion Icons
15. pandai menari, n bersilat~~dan segan nak nyanyi depan membe n family..Onion Icons walaupun suara aku sedap..(aku dh mula perasan..)Onion Emoticons
16. selalu terkantoi buat ni...Onion Icons
17. suka dengan ayam percik buatan mak...
18. high taste pada... tettttt~~
19. mudah kesian...MSN Onion Icons
20. dalam hati ada taman...
21. x suka bergayut..
22. jeles bila tgk org couple.. padahal kita yg x nak...haha.. itu semua dunia~~cpt2 kawen ye,,
23. brangan nk pergi merantau jauh...tp x nak jauh ngn family... boleh ke???
24. x suka warna merah..tp suka pakai warna tu...adeh~~
25. suka dok dalam hutan dari dok tepi pantai..hehe....


fuhh~~~~
akhirnya..habis jgk...
senak otak aku..malas nak tag yg laen...

tq. Mozuba sbb mengisi masa yang x brapa lapang ni dgn segmen ni..hehe...

Wednesday, January 19, 2011

POTONG...


x perlu nak xplain byk2..dlm gmba jelas terpampang rambut aku kena potong..
yg psti bibir aku beso gile...adeh..
bile la nak panjang balik ye rmbt ni~~~
mmm~~~

p/s: gambar after tu ada macam Khairul fahmi Che Mat je... (oke..aku perasan~~~)

tak de mood...

hari ni dah msuk hari rabu...
kenapa mood aku nk blaja masih lg x de...
tesis + project + assignment blambak lg...
tlg lah mood... dtg lah dengan segera..
pliz3!!!!!
MSN Onion Emoticon

Monday, January 17, 2011

tamat sudah...

bersama taiko dan otai pencak silat..

family pencak silat taming sari 3..


setelah tamat post motem TAMING SARI 3 semalam yang berlansung selama 6 jam...

pergh~~~!!
lama gila..

alhamdulillah..smua brjalan lancar...
dan
alhamdulillah...dapat kekalkan pingat emas lagi tahun ni buat kali ke-3 utk ukm bg kategori
REGU PUTERA..
hehe...

by the way...
sgt sedeh..sebab dh abis kejohanan silat.. pasni smua study blk..
walaupon lega habis..
tp terasa perbezaan hari ni... dengan semalam2...dah x de latihan.. just tunggu sukan MASUM je lg lepas final...
harap aku ada semangat nak main..
haih~~
sorakan semangat...

tahniah smua kepada urusetia kejohanan...
tanpa korang kejohanan ni takkan berjaya..
jugak kepada abg man sebab tanpa dia.. x kan ada taming sari ni...

bg AJK baru utk taming sari 4...
selamt berjaya,...semoga taming sari akan datang jauh lebih baik dari tahun ni...
ganbate!!!

utk kali kedua xdapat dok sini ramai2,.. haih~~(-__-)"


dah keding dah aku..pasni bina badan balik..haha


p/s: jeles ngn syafiee elias... banyak gile gmbar dia..aku bpe keping je..adeh.. nasib nydp mcm ni la..haha..

Monday, January 3, 2011

punya lah laju...



ptg tadi aku , syafiee and abg man kluar gi tempah piala iringan utk kejohanan taming sari 3...
nasib baek samsport Kajang buka hari ni...
pilih punya pilih.. akhirnya jmpa lah 1 piala iringan utk tempat pertama keseluruhan, kedua dan ketiga.. ni dia...

tada...!!!
santekkan...hehe...

on the way balik dr minum kat syeksen 15 tu tetiba je nampak sehelai baju kt tengah2 jalan,..
terlintaslah kat otak bernas si pi.e punya lah laju bawak moto sampai tercabut baju2 tu...

aku kt belakang n a.man gelak sakan... x lawak pn...tp sbb aku bayang si pi.e tu naik moto laju sangat smpai tercabut baju...tu hampir pecah perut sensorg kt blkg... mmm.. penat den gelak...

p/s: sebagai suggestion lenkali... pakai baju yg kukuh dan kuat bila naik moto sebagai langkah berjaga2 tidak tercabut baju... bukan ape...dh tercabut tu nnti ada lak yg berdarah hidung tgk kita x berbaju nih,,,haha,,,