Monday, December 27, 2010

status...

aku nk post gak r pasal ni....
smlm aku ad tukar pro. pic. kt ym...kunun lah nk msk gmbo underwater...
actually nk nnjuk kat org je.. brenang bwh air ni... ngahahaha...
ye lah.. mcm biase..dh dpt kamera leh msk bwh air ni... nk posing mcm macam...
bak org kelate ckp 'darak' maksudnya 'jakun' Onion Icons
dlm erti kate lain mcm bru dpt benda bru..
xcited le...
haha...
bgn je pas subuh td aku trus bkak blogger.. bce si blog membe aku ni...
Rasa.fikir.taip.puas.
sindiran dia x tau r nk bg kt sape...tp...aku gelak2 jgk sensorg bce post dia...
aku dgn sendiri nya terasa sindiran dia...sbb aku pn rse geli habis ble tgk gmbar aku tu..
sekali tgk mcm org MIANG...
ada mcm GAY nak cari couple pn ada....
euww~~ yek2...
haha...
tobat!!!
Crazy Rabbit Wink
aku pas ni x amek gmbo cmtu....
wakakaka...
n harap x rmai yg bkak ym tgk gmbo aku tu smlm...

ak nk thanks kt dia...walaupn dia sindir kt org laen @ aku.. tp aku rse mcm setepek kt muka aku..
wakaka...
kesian btul dia...
x leh nk tido smlm.. MSN Onion Emoticon
hahaha...

p/s: mood = malu+lawak =mawak