Wednesday, December 29, 2010

Proud to be...

setelah berhempas pulas para skuad tiger kita bertarung di medan lawan akhirnya Malaysia menang dengan agregat 4-2 menjadikan kita juara Piala Suzuki AFF 2010..
tahniah kepada skuad negara kerana diatas persembahan yg tebaik td..

cewah!! ada mcm paper tk???
haha... peh...bru balik mamak... tgk bola... dengan senang hati...
pergh!! mmg rmai gile mlm ni... dh mcm kt bukit jalil.. siap ada siren n ada yg bwak bendera panjang..syeksen 15 bangi penuh sesak td dengan sorakan gembira rakyat malaysia... hehe,,,

tahniah kepada penjaga gol malaysia.. Khairul Fahmi Che Mat benteng prtahanan malaysia skrg...kat tangan kamu ada magnet yang boleh bola melekat... bak kata abg man... blk ni dapat pangkat Dato' free le.. haha..kamu mmg terbaik...


antara aktiviti terakhir sblm final td...

bagi kes2 laser yang berlaku pada perlawanan final ini ternyata bkn salah penyokong malaysia atau indonesia. setelah disiasat ternyata otromen yang bermain laser pd waktu perlawanan tersebut..
tgk nih... kuang asam btol...ksian keeper indon tu...mata dia sensitiv mcm bayi tau,,,

selain tu ....

Dr. Fadilah Kamsah @ ustaz 'insan yg cemerlang' pn ada post kt fb dia pas Malaysia mng..

Rio Ferdinand pun puji team Malaysia kt twitter dia...

cayalah Skuad Harimau...

p/s: proud to be Malaysian..