Wednesday, October 13, 2010

Aku serabut....

msti korg terbaca blog ni pelik kenapa aku post pasal aku serabut...
sbenarnya bukan pasal blog member aku si aran crikwong ini ye...


tp pasal aku punye otak... dengan masalah tanggungjawab untuk piala tamingsari 3 nih...
aduh... mmg banyak masalah.. dengan dewan x cnfirm lg... masalah ajk, bajet x cukup..pas nak wat dinner... bajet nak bongga lah kasi tau ukm bleh wt ape saje.... tp yang pening kepala..ajk lah... tapi kalau kejohanan tak terurus orang akan cakap jugak sebab tu teras.. sekalipun ada majlis dinner yang meriah... orang akan tetap cakap...














jelas terpahat lagi kat otak aku yang bergeliga ni...(*sempat lg mempoyokan diri) time meeting sabtu lepas.. kak ira ckp... klau tak berjaya taming sari ni... maka gagallah ydp"syafie elias", secara tak lansung aku memang pergh~~~!! pedas gila...aku yang nydp pn terasa.. si pi'e x tau lah cane,,,sebab klau gagal si ydp..maka gagallah juga nydp ni... time tu siap ada yang bertepuk tangan tanda setuju,,, memang panas r dalam hati.. walaupun x kena kat aku... tp klau ggal pun nak wat cane kan?? aku terima jawatan ni dengan paksa rela kot...ikut kan hati nak je letak jawatan ni... tapi dah tanggungjawab tuhan bg...terima je...bagi aku lah... terasa macam beban yang sangat berat kat kepala bila abang man kata nak buat kejohanan peringkat dunia...sebab peringkat ipt pun kami masih terkapai. tp takpe sesungguhnya Alllah takkan uji kita kalau kita tak boleh hadapi... bermakna... kita semua boleh hadapi semua ni... bagi semua AJK taming sari 3... teruskan komitmen anda...kegagalan taming sari bukan bermakna kegagalan ydp je tapi kegagalan kita semua dalam satu organisasi...

p/s: semoga berjaya kita semua... AJK Taming Sari 3 2011. btw... banner hasil tangan aku tue...heheh...(*sekali lagi mempoyokan diri)