Tuesday, June 29, 2010

pemilik cintaku setelah Allah dan Rasul

Memang best buku nih..
ia mengisahkan tentang kesucian cinta di jalan Allah..
sebelum nih ak mmg berat gile nk bce buku nih...
memang dah bukan kaki NOVEL nak wt cne..
sbb boring sgt dok dlm train bce lah buku ni..
ia beri panduan kt kita sebagai insan bergelar muslimin dan muslimat
yang bakal bergelar suami atau isteri kelak..
apa yg pasti lepas bce buku ni,,,
ak x nak cinta ak dicemari maksiat sebelum kahwin..hehehe...
insyaallah...amin...


senang je nk cri buku ni...cri kt kedai buku2 ilmiah,agama msti ada,,,

Sunday, June 20, 2010

presentation etics...

dlm short sem nih...byk sgt kenangan bersama coursemate...
klau dulu first yer...sume bwak diri masing2...
second year dh makin rpat sume...pastu short sem lg rpat...hehehe

nk jdikn cerita kitorg kna wt presenttation etika...
dpat tajuk cyber crime...
so, ktorg buat lah lakonan semasa dlm mhkamah..nk siapkan documentation pnyelah susah...kna g ptsl, pust sumber fuu,, x de letrik g kt kfc,,,hehehe

ni kt FUU

nih kt kfc PKNS


mcm2 lah,,,on the presentation day ktorg present dgn baek..siap dpt pujian lecturer lg...
pastu lect. siap msk dlm fb lg...komwen..bangga dgn kitorg...
dia ckp time ulasan...sume member dlm grup ni dpt full mark...hehehe...happy n bangga gile,,,
kt cni ada sertakan gmba..hehehe..bukti...

ini komen dlm fb pn. ija...


barisan pendakwaraya dan peguam bela

Thursday, June 3, 2010

sukan MASUM 2010


Akhirnya selesai sudah perjuangan masum 2010. Alhamdulillah, sekali lgi emas dalam genggaman UKM bg kategori regu putra yg dipertandingkan. memang tidak dapat dinafikan semua ipt tahun ni bg saingan sengit dlm silat seni jika dibandingkan tahun lepas. InsyaAllah jika tiada halangan lepas ni aku berpeluang untuk main kt Asean University Games(AUG 2010) yg bakal berlansung di Chiangmai, thailand.. bg yang bace post doakan agar kami dapat kesana mewakili Malaysia. sebab tu je harapan yang setinggi gunung kami bertiga... insyaallah...aamiiiin...

Kedudukan pingat team pencak silat UKM:

Kategori silat seni;
1. Regu putera - emas
2. Regu puteri - perak
3. Ganda putera - gangsa

Kategori silat olahraga;
1. Putera kelas B - emas
2. Putera kelas E - gangsa
3. Putera kelas H - gangsa
4. Putera kelas I - perak
5. Puteri kelas B - gangsa
6. Puteri kelas D - perak
7. Puteri kelas F - perak


nk letak gmbo x de...nntik lah update blk ek...ble dh amek gmbo...huhuhu...PEACE!! v(^^)