Saturday, May 22, 2010

kes nama...

ni nak melepas perasaan marah boleh tk???
angry panda dog Brown Panda Dog Emoticons
hahaha....
seriously,,,,!!!!
ak x suke orang panggil aku selain nama aku....
oke!!!!
ada paham...!!!
klau nak kawan ngn aku panggil nama aku oke!!!!
jangan panggil nama aku x suka...
FAHAM TAK!!!
PULLSTOP!!!
cute white kitten head emoticon 101 Cute White Kitten Emoticon

Friday, May 14, 2010

dlm hati ada taman daa...

petang semalam selepas training aku, along ngn amir nek keta g hantar amin kt stesen komuter KTM...
sepanjang perjalanan tu oke je... ble keta dh stop je...
amin pn salam lah ngn kitorg sume...
aku turun dari sit blkg...nak dok depan...
salam skali lagi ngn amin...dipesan agar dikirim salam kepada family...
tetiba...
adoi...sebak ngn sedeh plk...
kereta meluncur laju...sampai dh x nmpak da amin...
kt dlm keta tu suasana sunyi...
masing2 x berkata2...
ble dh stop keta..amir bergurau senda.. tp x difahami..huhu.. katanya along..MASUK AIR
ak pon gtau along rse sdeh plk g ntar kwan blk nih...
rupanya along pn rse benda yg sama...
huhuhu....
blk blik sunyi sepi...mlm tu amir tido kt blk...
along mmg x leh dok dgn ak je..sbb x ckp byk...ak ske wt hal sdiri kt blk..
hahhaaa...

tp lepas tu bru igt cite acap coursemate aku...
ktenye sebak time nk hntar roomte dia
lepas habis sem 2 bru nih...time tu ak gelak kt dia...skrg jadi kt aku plk...huhuhu..
myb sebab dh slalu dok sama nk berpisah sedeh plk...
lumrah kehidupan...

that's why..
jgn kata laki x de perasaan oke...

pss- *dalam hati ada taman daa....*

Sunday, May 9, 2010

Selamat Hari Ibu..

Khas buat ibu terchenta..
furball panda emoticon 12 Furball Panda EmoticonFaridah binti Abdul Manaffurball panda emoticon 4 Furball Panda Emoticon



HAPPY..

hadoi!!!
heppy je aku sejak sehari dua nih...
nk kate psl cinta...dak jgk...
myb lepas ni aku sedeh plk...
dlm dok happy tu ak kdg2 x sedar jgk...
ada yg tengah sedeh ke??
ak yg x suka aku ke??
ada yg kecik ati ngn aku ke.??

aku try igt blk ape ak buat sepanjang hari sblm tido...
kdg2 happy tu kejap je...
sebab lepas semua blk asal
aku rasa cam bersalah plk
sebab HAPPY...
onion head emoticon 26 Onion Head Emoticons
sbb ada kawan sekeliling aku yg sedeh,dlm masalah,,,,
KALAU ak lh baca mind org...
kan senang....x yah nyakit hati org...
tp setiap org ada kelebihan masing2...
mmg susah...ape aku tulis nih!!!???
aku pn x pham....
oke ignore...
onion head emoticon 14 Onion Head Emoticons