Saturday, April 24, 2010

pesonaliti mengikut situasi..

td dok borak2 dengan geng2 kt cafe ktenye Miss Casseopia @ haniza... kte punye perwatakn adalah berbeza mengikut situasi...
ya!!!
btul...aku sokong 100%

perwatakan kita adalah berbeza mengikut siatuasi dimana, dan dengan siapa kita bersama...
x nak bg contoh laen...
aku amek diri aku yg serba x sempurna neh...
hehehehe

klau dengan coursemte ak ak happy jep...
terutama dengan Sero n Achap...bestfriend aku kt fak..
aku ngn diorg x de rahsia kot...tp..diorg ngn aku x tau r...
dan yg pasti aku antara yg memulakan percakapan...
klau lecturer..
kate mereka aku ni berjaya attract lecturer..
YEKE!!!
menyampah aku dengar...
ada ke si Wani tu kate Dr. Rosilah tu mak angkat aku..
aku x wt pape pn...
lecturer mudah igt nama aku nk wt cne..
huhuhu...

tp dengan geng2 silat aku happy go lucky...
depend pd mood jgk..
klau oke aku pn oke..
sbb kt UKM geng silat antara bestfriend aku...
mereka peneman sunyi...
kalau aku x msk silat nih x tau lah aku nak kawan ngn sape da...
myb ngn budak kebudayaan pusat kot...
x nak r...mintak jauh...
aku dh bersama ngn geng kebudayaan kt matrik dulu..
yg laki tu mcm2..
biarlah mereka dengan dunia mereka..
huhuhu...

tapi klau dengan geng2 sekolah dulu...
bila jumpa blk aku antara yang diam...
sebab mereka semua bising2 aku mcm pasif ckit..
pasif 0.001% je kot...haha...

tp yang pasti kt sekola dulu aku antara yg selalu kacau...
kena KACAU oke...bukan BULI..=_=

kt rumah plk...
aku bese2 je...
x de bising...
klau borak dengan ma, n adik bradik yg laen...
aku cam bese..ckp byk jgk...
klau ada ayah lg lah aku diam beku...
ayah tegur 1 aku jawab 1..
hehee~~
tp ayah aku mcm proud ngn aku...
x tau npe...myb sbb aku anak laki dia yg baek..x byk buat perangai...
hehe..klau dia kate tu..aku pn tu lah...
hahaha...prasan plk...
tp klau sruh bli brg dia x pnah suruh aku...
myb aku malas kot...ADOI...

tu jelah celoteh yg mendatangkan idea aku nk tulis blog mlm neh...
thanks to HAniza,amin,Afiq,Warie,Zizah..
chow chin chow!!!


p/s- bg geng2 kebudayaan ktho... korg sume terbaek!!!\(^^)/