Thursday, October 15, 2009

projek...Hehe...haha...huhu...

dlm 3 minggu ni ak nk bkak internet rse mcm mmbazir je mase....mana taknye... banyak gle projek nak kna wat dlm 3 minggu ni....tp Agie siap edit background blog lg..bak kate agie , "Motif Sangat" sampai die pn ak nk msk kan dlam ni kan...hahaha,....

ni lah senarai projek dan laen2 yang membuatkan aku gile dan tak tentu arah dlm 3 minggu ni:

1. System Analysis and design - sistem pembayaran saman ukm secara online
2. human and user interface - phone application
- bad design
3. java - GUI and event(interface for patrol counter)
4. Software Engineering - GPS bus UKM system
5. Workplace Communication - company human resource..
- nigotiation
- resume
- interview
6. SUKEM 09 - silat....ngeh3...



Saturday, October 3, 2009

tension punyer pasal..

dah ampir 2 minggu ak x bukak blog ni.... bukan ape

1. blaik kampong...mane taknye rumah ak bkn ad tenet kot... tp cc kt dpan rumah tu asek pnuh ngn budak skola je....bengang pn ad.... diorg ni cikgu x bg homework ke time cuti ni!!???? klu ak time skola dulu time cuti lah time byk hmwork...huhuhu....

2.malu kot...pahamlah ak ni pemalu orangnye... dh tua2 g cc maen fb...hahaha...

3. bile dh raye x smpat pn nk g mane2... pagi lgi kwan dh call nk datang beraya rumah,g rumah kwan satu skolah..,rumah ckgu...bekwoh(kenduri)...macam2 lg lah...inisiatif utama kitorg kt kelantan klu nk g mane2 time raye adalah naik moto...klu naek kete...jarak 100 meter pn boleh jd 1 jam...bengang betul...! nape lah org suke beli ke?????????????
konvoi naek moto ni best jugak...tgk suasana kg halaman yg dah lama dtinggalkan...(macam 10 thn x blk kampung,....motif??) bes jugak klu kluar ngn family pn lg bes....hehehe....yg plg penting dapat duit raye!!!$$$$$ sape kate klu dah besar x leh duit raye lg....???? ak dpt jer... janji x kawin or x kerja lg...hahaha......

4..bersambung....nk tido dlu....