Tuesday, July 7, 2009

BAD DESIGNS

tentang ni lah yang ak blajar kt lecture 'Human computer interaction' tghari td...


skali pandang o.k je design kreta ni....
try tgk btul2...ada gambar tempat leak gelas kt tengah2.
klau nak letak gelas kena tarik benda tu then ad lobang tmpat gelas disediakan..
kononnya canggih dan idea bijak diketengahkan...
bgaimana driver nk adjust air-cond@volume klau dah ad gelas kt ctu...????
tak ke mmbahayakan pemandu...huhuhu..

.
apa yang tk kena dengan design ni...cam o.k jer...
lansung x memberi masalah...kepada yang biase pakai mesin ni first time msti tefikir2 nak tkan butang kuning ker butang yang bertulis...button yang digunakan hampir sama.

klau nak tau banyak lg tentang design yang teruk2...