Monday, July 27, 2009

lab microprocessor..



today, lab microoprocessor ...
ingat susah sangat sbb x study lg...nsib baik lab ni just key in data pada processor jer....
fuhh!!!! lega....

BLACK - Aku Rindu Sayang Kamu

download song here!!!!

Siang dan malamku kini menjadi satu
Terasa Sedihku Tiada Kamu
Apakah Ini Di Namakan
Cinta Oh
Menjadi Aku Yang Hina

Apakah kau Tak Sepertiku
Rasa Hari-Hari ku Tak Menentu
Bagaikan lilitan terikat dijantungku
Terasa Sungguh

Aku Rindu Sayang Kamu
Matamu Aku Cinta
Kepada Mu Sayang Kamu

Apakah Kau Rasa Sepertiku
Rasa Hari-hariku tak Menentu
Bagaikan lilitan terikat dijantungku
Terasa Sungguh

Tuesday, July 7, 2009

BAD DESIGNS

tentang ni lah yang ak blajar kt lecture 'Human computer interaction' tghari td...


skali pandang o.k je design kreta ni....
try tgk btul2...ada gambar tempat leak gelas kt tengah2.
klau nak letak gelas kena tarik benda tu then ad lobang tmpat gelas disediakan..
kononnya canggih dan idea bijak diketengahkan...
bgaimana driver nk adjust air-cond@volume klau dah ad gelas kt ctu...????
tak ke mmbahayakan pemandu...huhuhu..

.
apa yang tk kena dengan design ni...cam o.k jer...
lansung x memberi masalah...kepada yang biase pakai mesin ni first time msti tefikir2 nak tkan butang kuning ker butang yang bertulis...button yang digunakan hampir sama.

klau nak tau banyak lg tentang design yang teruk2...

SUPER 09


Antara sukan negeri yang bes ak join dengan daerah Manjung, Perak
kat sini ktorg lbih brdisiplin n smangat kedaerahan tu kuat..wlaupun ak diperantauan ak tetap dengan prinsip ''dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung''.
alhamdulillah ktorang team daerah Manjong juara kseluruhan bg pencak silat.
Insyaallah lpas ni aku akan main utk sukma wkil Perak 2010 di melaka.
semoga impianku mnjadi kenyataan...

amin.......

Sunday, July 5, 2009

SUKAN MASUM 2009





sukan masum yang berlansung di uum baru2 berlansung dengan gilang-gemilang di UUM. terpahat seribu kenangan pahit dan manis
tapi dalam sukan pencak silat yang sy ceburi terdpt byk kekecewaan berlaku...smuanya sebab sistem juri dan pengadilan yang tidak sistematik...
boleh dikatakan hampir semua wasit dan juri y
ang bertugas tidak mempunyai pengalaman dan pengetahuan sepenuhnya tentang pencak silat...wlaupun dapat pingat emas,,tak happy sangat sbb ada kawan2 atlet silat seni yang telah di 'setting' permainan agar mendapat tempat perak...
namun begitu..pencak silat ukm telah menjadi penyumbang terbanyak pingat kpd ukm iaitu 5 emas 5 perak dan 5 gangsa...daripada keseluruhan 9 pingat emas yang dikumpul oleh semua atlet ukm.tahniah kpd semua pesilat.