Monday, April 20, 2009

komen lucah dlm friendster..

Semenjak kebelakangan ini begitu banyak comment-comment lucah yang muncul di friendster. Geramnye!!!!. Aku pun dah tahu bukannya buka link lucah pun nanti. Cuma buat gempak je letak gambar lucah. dengan harapan ramai orang akan tertarik dan akan klik pada gambar tersebut.

Walaupun ramai yang sudah mengetahuinya, tapi manusia tidak akan habis dari klik benda-benda cam ni selagi tidak habis comment ni. Cuma bagi yang ada friendster dan ada menerima comment yang berbentuk lucah, terus delete. Jangan sibuk pikir hendak tengok apa yang ada. Tiada apa-apa.
ia juga adalah virus yg menyerang friendster..bila korang klik..automatik comment ni akan dihntar kpd friend korang tnpa diketahui...


\


INGAT, jika anda ada menerima comment ini dalam friendster anda, terus delete. dan jika anda ada melihatnya dalam profile orang lain, juga JANGAN KLIK.